KOOL WTF HIP

Copiii vocalistului Stone Temple Pilots au făcut un playlist în memoria tatălui lor

Piesa preferată Stone Temple Pilots a lui Lucy este "Cinnamon", muza acesteia fiind mama ei

Pe 27 octombrie, Scott Weiland, vocalistul Stone Temple Pilots şi Velvet Revolver ar fi împlinit 50 ani, fapt care din păcate nu s-a întâmplat, acesta murisn în urma unei supradoze de droguri pe 3 noiembrie 2015, la doar 48 ani.

În memoria sa, copiii săi, Noah de 17 ani şi Lucy din 15 ani au făcut un playlist cu câteva din piesele tatălui lor şi a altor artişti pe care l-au postat pe Facebook,  , care se numeşte simplu şi frumos: Songs That Remind Me of My Dad.

Din playlist reies câteva frumoase poveşti amuzante. De pildă, piesa preferată Stone Temple Pilots a lui Lucy este Cinnamon, muza acesteia fiind mama ei. Noah vine de asemenea cu o piesă emoţionantă,  Green Day - Wake Me Up When September Ends, explicând că aceasta spune povestea lui Billie Joe Armstrong când acesta şi-a pierdut tatăl şi de aici şi sentimentul de empatie. Tot Noah susţine că piesa Too Cool Queenie este una din cele mai izbutite şi neapreciate piese Stone Temple Pilots.

De asemenea, amandoi copii sunt foarte emoţionaţi când ascultă coverul făcut de tatăl lor la Have Yourself a Merry Little Christmas. "Piesa asta ne face să simţim că tatăl nostru este cu noi în dimineaţa Crăciunului. E ca şi cum ne-ar vorbi".



Sursă: Loudwire

Share pe Facebook