KOOL WTF HIP

Doctorul lui Prince i-a dat o cantitate şocantă de droguri unui fost membru Guns N’Roses

„Sunt binecuvântată că fiul meu este încă în viaţă”, a declarat mama acestuia

Deanna Adler, mama primului baterist Guns N’Roses ,Steven Adler, dezvăluie în cartea ei, Sweet Child O Mine, că specialistul californian în dependent de droguri, Dr. Howard Kornfeld i-a dat o cantitate şocantă de pastile fiului său. Raportul poliţiei privind moartea lui Prince, confirmă prezenţa lui Kornfeld la reşedinţa acestuia cu medicamentul suboxone, pentru al ajuta să-şi rezolve dependent de analgezice.

Sunt binecuvântată că fiul meu este încă în viaţă”, a declarat aceasta într-un interviu, săptămâna trecută pentru publicaţia The New York Post.

Adler a apelat la Dr. Kornfeld, după ce, în 1995, a fost arestat pentru conducere sub influenţa drogurilor. După câteva săptămâni de spitalizare într-o clinică de dezintoxicare, Steven şi-a continuat tratamentul la domiciliu.

Mama lui a fost şocată când a văzut că pe prima factură de la farmacie era trecută suna de 2000$.

Cartea acesteia include şi o listă de nu mai puţin de 63 de reţete prescrise într-o singură luna de către Dr. Kornfeld, fiului său, care includea Prozac, Valium, niţte medicamente pentru tratarea alcoolismului şi litiu pentru turburări bipolare.

Mama lui Adler spune că s-a documentat temeinic în ceea ce priveşte medicamentaţia prescrisă fiului său:

N-am putut întelege şi nici nu am primit nici un răspuns la întrebările mele, şi anume, de ce fiului meu i s-au prescris medicamente pentru două tipuri de psihoză, trei tipuri de medicamente pentru dormit şi cinci tipuri de calmante. Chiar şi eu ştiu că nu trebuie să amesteci Darvocet, Percodan sau Tylenol cu codeină.”

După trei luni de urmat tratamentul doctorului Kornfeld, Adler s-a întors la droguri.

Sursă: Alternative Nation

 

 

 

 

Share pe Facebook