KOOL WTF HIP

Au regrete membrii Black Sabbath?

Pe 4 februarie este anunţat ultimul show Black Sabbath

Pionierii heavy metal, Black Sabbath, se află lor turneu de adio, ultimele două show-uri fiind în oraşul lor de baştină, Birmingham, pe 2 şi respectiv 4 februarie.

Întrebaţi într-un interviu pentru Kerrnang Magazine, care sunt regretele lor după aproape 5 decenii de existent, Ozzy, Iommi şi Butler au răspuns pe rând

"Am fost un mare idiot de mult prea multe ori", a recunoscut Ozzy. "Nu am mai pus alcool în gură de patru ani. Tot de patru ani nu m-am mai drogat. Privind în urmă, de câte ori am făcut-o am fost în mod constant un idiot, care a făcut prostii în permanenţă şi lucrurile astea m-au tras în jos."

"Mereu mă gândesc la o mulţime de lucruri pe care le-aş fi putut face şi mă întreb cum ar fi arătat viaţa mea acum, dacă le-aş fi făcut. Aş putea spune că mi-aş fi dorit să nu fi luat atât de multe droguri în perioada noastră de început, dar există un motiv pentru care toate astea s-au întâmplat. Am învăţat din greşeli şi am putut merge mai departe. Nu am de ce să mă plâng" a concluzionat chitaristul Tony Iommi.

Basistul Geezer Butler crede că e el crede în soartă şi că în ceea ce facem, suntem ghitaţi de forţe care sunt dincolo de noi:

"Sunt lucruri care s-au întâmplat şi care m-ar putea face nefericit, cum ne-am furat propria căciulă în anii 70, dar cumva lucrurile au funcţionat cu noi. Totul se întâmplă cu un motiv, chiar cred asta şi cu pot schimba ceva în acest sens, aşa că nu regret nimic. Cel mai important lucru în ceea ce ne priveşte este că am fost întotdeauna prieteni. Suntem nişte prieteni care fac un turneu împreună şi care au trecut prin multe de-a lungul timpului. Şi asta ne face să avem nişte conexiuni foarte puternice între noi."

Black Sabbath s-a format în 1969 cu Ozzy Osbourne la voce, Tony Iommi la chitară, Geezer Butler la bas şi Bill Ward la tobe. În această formulă au existat până în 1978. Tot în aceasta formulă s-au mai reformat periodic în anii 90 şi 2000.

La sfârşitul lui 2011 trupa s-a regrupat din nou, dar bateristul Bill Ward a renunţat câteva luni mai târziu. Doi ani mai târziu, trioul a scos pe piaţă albumul 13, care a fost susţinul de un turneu mondial, în ciuda faptului că Iommi s-a aflat sub tratament pentru cancer limfatic.



Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook