KOOL WTF HIP

După ce toboşarul Tommy Lee a fost bătut de fiul său, a cărui mamă este Pamela Anderson, scandalul continuă

Fosta sa soţie a declarat despre soţul său că este "definiţia narcisistului psihopat"

Tommy Lee, toboşarul Mötley Crüe, a făcut public faptul că a chemat poliţia după ce a avut o altercaţie luni seară, 5 martie, cu fiul său de 21 ani, Brandon, a cărei mama este celebra Pamela Anderson.

Lee a postat o poză cu buza spartă pe contul său de Instagram, însoţită de textul: "Am inima frântă. Oferi copiilor tot ce-şi doresc toată viaţa şi ei se întorc împotriva ta". Postarea a fost ulterior ştearsă.

Conform publicaţiei People, poliţia din Los Angeles a confirmat incidentul care s-a întâmplat în casa lui Lee din Calabasas, California.

Tommy Lee a fost transportat la spital în aceeaşi noapte.

În apărarea sa, Brandon a declarat că tatăl său era sub influeţa băuturilor alcoolice când l-a lovit şi că a făcut-o în legitimă apărare. Mai mult, acesta a mai sugerat că tatăl său are probleme cu consumul de alcool şi că ar vrea ca acesta să renunţe.

Într-un recent post pe contul său de Twitter, Lee a dat vina pentru cele întâmplate pe Pamela Anderson, care "neavând altă treabă" şi cerând atenţie şi-a manipulat fiul împotriva sa. Acesta a mai adăugat că Anderson i-ar fi scris zilnic mesaje în care i-a cerut să revină în viaţa ei.

Un comunicat public de presă dat de Pamela Anderson, intitulat "Alcoolismul este lucrul dracului", modelul spune despre fostul său soţ că acţiunile sale sunt "umilitoare", l-a numit "un dezastru care şi-a pierdut controlul" şi că "nu se comportă cum ar trebui să se comporte un tată."

Aceasta a mai adăugat că fiul său "a încercat de mai multe ori în ultimele luni să-şi ajute tatăl" şi că "n-ar vrea să-l vadă după gratii." Anderson a mai subliniat că fostul ei soţ este "definiţia narcisistului psihopat."

Un comentariu pe contul său de Twitter a avut şi actuala logodnică a lui Tommy Lee, Brittany Furlan, care a declarat că: "Violenţa nu e NICIODATĂ o cale de rezolvare a problemelor, în nicio situaţie. Oamenii ar trebui să înveţe să comunice, nu să se lovească. Violenţa nu este necesară şi nu rezolvă nimic."

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook