KOOL WTF HIP

Ziua în care Tommy Lee şi Heather Locklear s-au căsătorit

"Tommy nu venerează diavolul. Mă venerează pe mine."

Pe 10 mai 1986, toboşarul Motley Crüe şi actriţa devenită celebră pentru rolul din serialul Melrose Place, Heather Locklear, aveau să-şi unească destinele.

La acea vreme Tommy Lee avea imaginea unui hedonist obraznic, iar muzica trupei din care făcea parte era percepută ca fiind una care proslăveşte diavolul şi un pericol pentru viitorul tinerei generaţii. Pe de altă parte, pentru rolurile din Dynasty şi T.J.Hooker, Heather avea mai mult imagine unei virgine foarte cuminte.

În viaţa reală lucrurile aveau să stea însă puţin diferit. Conform publicaţiei People, cei doi s-au întâlnit la un concert al trupei Reo Speedwagon, moment în care Lee a complimentat-o toată seara, încât ea l-a iertat pentru că a confundat-o cu Heather Thomas din filmul The Fall Guy.

Cât despre venerarea diavolului, d-şoara Locklear avea să adauge:"Tommy nu venerează diavolul. Mă venerează pe mine."

Cei doi s-au căsătorit în Baltimore, Santa Barbara, iar la nuntă au fost nu mai puţin de 500 invitaţi. Potrivit People, la petrecerea burlacilor de dinainte de nuntă, Heather a primit cadou lenjerie sexy şi nişte jucarii sexuale de folosit sub duş, iar Tommy a fost cadorisit cu 15 fete care s-au luptat în noroi pentru el.

Odată înhămaţi la căsnicie, Lee avea să declare emoţionat: "Vom fi cei mai cool bunici din lume. Vom avea 85-90 ani, iar eu voi fi un continuare un porcuşor rock, iar Heather va fi încă o femeie superbă."

Ca multe alte mariaje, povestea lor nu avea să dureze. Cei doi au divorţat în 1994, Locklear s-a căsătorit cu chitaristul lui Bon Jovi, Ritchie Sambora până la sfârşitul anului, iar Tommy Lee avea să aştepte până la sfârşitul anului 1995, când avea să-şi întâlnească următoarea mare iubire, pe care avea s-o ceară de soţie la doar 96 ore de la prima întâlnire.

 Sursă: UltimateClassicRock

Share pe Facebook