KOOL WTF HIP

Ghost lansează albumul live "Ceremony And Devotion"

"Eu sunt Papa Emeritus Zero. Petrecerea s-a terminat şi acum a ănceput o nouă eră. Evul Mediu începe acum."

Trupa suedeză Ghost anunţă lansarea albumului live, "Ceremony And Devotion".

Cel mai recent concert Ghost care l-a avut la voce pe Papa Emeritus III a avut loc în Gothenburg pe 30 septembrie. Vocalistul a fost scos cu forţa de pe scenă de către doi bărbaţi în timpul piesei Monstrance Clock. Puţin mai târziu un bătrân îmbrăcat în haine de Papă în alb şi negru a apărut pe scenă şi s-a adresat publicului în italiană:"Eu sunt Papa Emeritus Zero. Petrecerea s-a terminat şi acum a început o nouă eră. Evul Mediu începe acum."

Bineînţeles, tot acest moment este o glumă a trupei, toţi papii din trupă fiind acelaşi lider al trupei, Tobias Forge.

Acesta a dezvăluit de curând că lucrează la cel de al patrulea album al trupei şi că acesta ar trebui să vadă lumina zile în aprilie.

După ani de zile în care celorlalţi membri ai trupei nu le-a fost dezvăluită identitatea, Forge a confirmat recent că a fost dat în judecată de aceştia care l-au acuzat că i-a înşelat privind încasările provenite din vânzări şi concerte.

În acest an Forge a angajat alţi muzicieni în trupă şi a plecat cu ei în turneu. Nici identitatea acestora nu se cunoaşte, însă toţi sunt cunoscuţi drept Nameless Ghouls.Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook