KOOL WTF HIP

Morrissey sare în apărarea lui Kevin Spacey

"Trebuie să fim foarte atenţi cu acuzaţiile de hărţuire sexuală, pentru că de multe ori acestea pot fi doar o încercare patetică de a curta pe cineva"

Săptămâna trecută Morrissey a sărit în apărarea actorului câştigător de Oscar, Kevin Spacey, care a fost acuzat de agresiune sexuală şi pedofilie.

"Din câte am auzit este vorba despre faptul că în dormitorul său a fost un puşti de 14 ani. Kevin Spacey avea 26, puştiul 14. Una din întrebări ar fi unde erau atunci părinţii copilului. O altă întrebare este, dacă puştiul chiar nu ştia ce s-ar putea întâmpla. Nu ştiu despre voi, dar când eram adolescent, nu m-am aflat niciodată într-o astfel de situaţie.Niciodată. Întotdeauna am fost conştient de ce s-ar putea întâmpla. Când te afli în dormitorul cuiva, eşti conştient  încotro pot merge lucrurile. Acesta este motivul pentru care cred că atacul împotriva lui Spacey este inutil" declara fostul front-man The Smiths pentru publicaţia germană Spiegel.

Acum, Morrissey a insistat să sublinieze cele declarate anterior:

"Trebuie să fim foarte atenţi cu acuzaţiile de hărţuire sexuală, pentru că de multe ori acestea pot fi doar o încercare patetică de a curta pe cineva", a spus acesta pentru The Times.

Întrebat ce a vrut să spună exact, Morrissey a adăugat: "Sunt sigur că este oribil, dar trebuie să păstrăm proporţiile, nu credeţi? Eu n-am fost niciodată agresat sexual."

Sursă: NME

Share pe Facebook