KOOL WTF HIP

Nick Cave a anunţat că vrea să stea la vorbe cu oamenii din public

Muzicianul cântâ în această vară la Romexpo, Bucureşti

Nick Cave şi-a anunţat noul turneu, dar se pare că va fi diferit faţă ce celelalte. Muzicianul australian a anunţat că doreşte să primească întrebări directe de la oamenii din public

"Mi-au plăcut mereu sesiunile de Întrebări şi Răspunsuri, nu interviurile obişnuite de după concerte. Vreau întrebări direct din public. Am avut o conexiune specială cu publicul în recentele concerte pe care toţi am simţit-o, prin urmare o discuţie directă cu oamenii din public poate fi foarte interesantă. Publicul mă poate întreba orice şi voi face tot posibilul să le răspund" a declarat Nick Cave într-un comunicat oficial.

Pe 19 iunie, Nick Cave & The Bad Seeds cântă la Romexpo, Bucureşti, în cadrul festivalului Rock The City.

Iar pe 12 aprilie muzicianul lansează filmul concert Distant Sky, care conţine show-ul care a a avul loc la Royal Arena în octombrie 2017 în Copenhaga şi care va rula în peste 500 cinematografe în Marea Britanie.



În prezent,The Bad Seeds înseamnă Warren Ellis (pian,clape, vioară, chitară), Martyn Casey (bas), Thomas Wydler (tobe), Jim Sclavunos (xilofon, percuţie, pian), George Vjestica (chitară) şi Larry Mullins (clape, pian).

Share pe Facebook