KOOL WTF HIP

Phantogram cântă în premieră la Bucureşti

Concertul are loc pe 31 martie

New-york-ezii Phonogram vor cânta pentru prima oară la Bucureşti pe 30 martie în club Quantic. Cunoscuţi pentru hiturile When I'm small, Fall In love sau You dont get me high anymore, Phonogram promit un show de zile mari.



Josh Carter şi Sarah Barthel au format trupa eletro-pop în 2007, iar numele a fost inspirat de o iluzie optică cu acelaşi nume în care doua imagini bidimensionale par a fi tridimensionale. Trupa işi compune piesele într-o cabana izolată din Upstate New York pe numele sau: Harmony Lodge.

Phantogram au lansat trei albume de studio şi patru EP-uri şi au cântat alături de nume grele precum Alt-J sau Muse în cadrul turneului european Drones World Tour 2016.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata ţara, la Hard Rock Cafe, Beraria H, precum şi în ziua concertului la intrare.

Preţurile biletelor sunt:

- Earlybird pana primele 100 de bilete: 90 de lei Golden Circle in fata scenei respectiv 75 de lei Acces General
- Presale: 100 de lei Golden Circle, 85 de lei Acces General
- La intrare: 120 de lei Golden Circle, 100 de lei Acces General

Un eveniment Beatfactor powered by BestMusic Live Concerts
 

Share pe Facebook