KOOL WTF HIP

Regizorul Quentin Tarantino povesteşte cum a fost Tom Waits la audiţia pentru filmul Reservoir Dogs

Anul acesta se împlinesc 25 ani de la lansarea filmului

În weekendul care tocmai a trecut, regizorul Quentin Tarantino a fost prezent la festivalvul de film TriBeCa, la New York, aniversând cu această ocazie 25 ani de la lansarea celebrului film, Reservoir Dogs.  

Deşi distribuţia a fost una de zile mari, cu nume precum Harvey Keitel, Michael Madsen, Tim Roth and Steve Buscemi, thrillerul neo-noir n-a beneficiat la acea vreme de un buget suficient cât să acopere cele necesare, motiv pentru care, cine a văzut filmul, poate observa că filmările au fost făcute în doar câteva locuri.

În cadrul conferinţei, Tarantino a povestit că la audiţiile pentru acest film a participat şi Tom Waits pentru un rol.

"Am întâlnit oameni foarte diferiţi, unii de-a dreptul sălbatici. Tom Waits a venit şi a citit discursul despre Madonna din film. Sunt printre privilegiaţii care l-au auzit pe Tom Waits făcând asta".

Tarantino a mai adăugat că Tom Waits i-a făcut unul din cele mai profunde complimente pe care le-a auzit de la cineva: "Scenariul e foarte bun. E ca o poezie, mi-a zis. Nimeni vreodată n-a mai numit munca mea...poezie. Şi acest lucru a venit de la un adevărat poet".

Reservoir Dogs a apărut însă fără Tom Waits, explicaţia lui Tarantino fiind că fiecare actor a vrut câte un rol şi a sfârşit pe a juca altul, cu excepţia lui Tim Roth.

Sursă: COS

 

Share pe Facebook