KOOL WTF HIP

Reuniunea Skid Row a eşuat

Sebastian Bach spune că discuţiile în acest sens s-au oprit

Întrebat într-un interviu ce şanse sunt ca Skid Row să revină la formula iniţială, Sebastian Bach a declarat că o încercare în acest sens a fost, dar că ea a eşuat şi că discuţiile în acest sens s-au oprit.

"Îmi pare cu adevărat rău, dar lucrurile au luat-o în cu totul altă direcţie. Mi-ar fi plăcut să se întâmple, dar dacă nu se întâmplă, am şi alte lucruri de făcut."

Skid Row a avut o serie de concerte în ultimile luni, avându-l ca vocalist pe ZP Theart [Dragonforce, Tank, I Am I], dar acesta nu a fost numit membru oficial al trupei.

ZP Theart a început colaborarea cu trupa, înlocuindu-l pe Tony Harnell [TNT[, acesta din urmă fiind alături de Skid Row nu mai mult de un an. La rândul său, Harnell venise în trupă în locul lui Johnny Solinger, care a fost alături de Skid Row cincisprezece ani.

În ciuda faptului că fanii toată lumea şi-ar dori o reuniune Skid Row în formula clasică, chitaristul Dave "Snake" Sabo a declarat pentru The Aquarian Weekly în urmă cu câteva luni că trupa nu are nici o intenţie de a relua colaborarea cu Bach.

"Liniştea mea este mai importantă pentru mine decât cu nişte dolari în plus în portofelul meu", a explicat el.

Bach şi-a exprimat în mod constant dorinţa sa de a se reuni cu foştii săi colegi de trupă, declarând pentru Loudwire: "Nu am nici un motiv pentru a nu mă alătura trupei şi nici o animozitate faţă de nimeni din Skid Row, iar faptul că suntem toţi cinci încă în viaţă e cel mai important lucru"

Sursă: Blabbermouth
 

Share pe Facebook