KOOL WTF HIP

Rock, punk, indie, electro şi jazz la Bucharest Craft Beer Festival

Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC!

OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L. şi Helen sunt trupele care vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival 2017.

Evenimentul, aflat în acest an la cea de-a doua ediţie, are loc între 9 şi 11 iunie, la Verde Stop (pe strada Barbu Văcărescu nr. 162-164 din Capitală).

Fie că este rock în maniera Byron, rock alternativ de la OCS, punk marca E.M.I.L., indie-rock în stilul Les Elephants Bizarres, sau un amestec fin de jazz şi electro-pop în interpretarea Helen, muzica de la Bucharest Craft Beer va satisface şi cele mai exigente gusturi.
 
Programul concertelor, pe zile, se prezintă astfel:

9 iunie – BYRON

10 iunie – E.M.I.L. & LES ELEPHANTS BIZARRES

11 iunie – HELEN & OCS
 

Byron – cântă un fel de rock, s-a înfiinţat în 2006 şi a lansat de atunci şase albume de studio şi trei DVD-uri live. Cei de la Byron au filmat un concert în Salina Turda şi un altul cu o fanfară militară şi un cor de elevi. Au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, iar cel mai nou album al lor, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin. Trupa este formată din: Dan Byron (voce, chitară, flaut), Sergiu Mitrofan (clape, chitară, voce), Dan Georgescu (chitară), László Demeter (chitară bas), Ovidiu Cristian (tobe).

E.M.I.L. – înfiinţată în anul 2000, este una dintre cele mai longevive şi mai cunoscute trupe de punk-rock din România. A urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din ţară şi a cântat în deschiderea legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. Formaţia are patru albume la activ, iar în componenţă îi are pe: Sorin Bădulescu (voce), Niculae Barbu (chitară bas), Gabi Georgescu (chitară), Andrei Stoianovici (chitară) şi Eugen Imecs (tobe).

Les Elephants Bizarres – este cea mai carismatică trupă de indie electro synthpop din România. De la formarea sa în 2007, componenţa trupei îi include pe basistul Mihai Marin şi solistul vocal Ştefan Matei. O schimbare de componenţă din 2014 i-a adus în formaţie pe chitaristul Enver Mamut şi pe Tudor Amarandei la clape. Toboşarul Bogdan Alexandrescu s-a alăturat şi el formaţiei în 2016. De-a lungul carierei, trupa a adunat sute de concerte de succes, dintre care câteva în cadrul unor festivaluri mari din ţară, dar şi în deschiderea unor nume mari ale scenei internaţionale (cum ar fi Roxette, pentru a da numai un exemplu).

Helen – proiect muzical ce dezvăluie la festivalul nostru un amestec de indie-electro-pop, în interpretarea unei voci cu pregătire şi experienţă în muzica jazz.

Omul cu şobolani – „Dau două beri goale pentru una plină, cine se combină, cine se combină?”, sună cel mai cunoscut refren al trupei cunoscute sub acronimul OCS. Celebra trupă de rock alternativ va împlini în această vară 20 de ani de activitate, iar componenţa sa actuală se prezintă astfel: Dan Amariei (solist vocal), Nicolae Aramă (chitară), Radu Andrei (chitară bas) şi Mihnea Dobrotă (tobe).
 
Bucharest Craft Beer Festival prezintă fenomenul berii artizanale, un fenomen bazat pe individualitate, creativitate şi experiment. Evenimentul readuce producţia de bere la nivel de artă, în faţa publicului, oferindu-i ocazia perfectă pentru a se delecta cu rare licori artizanale. Astfel, Bucharest Craft Beer Festival 2017 vine cu zeci de sortimente de bere, fiecare specială, unele deja cunoscute, altele noi şi neaşteptate. Pe lângă bere, vedeta evenimentului, festivalul propune şi diverse tipuri de cidru şi mâncăruri deosebite. De la mâncare mexicană sau burgeri gourmet, la barbecue texan şi pizza tradiţională, oferta culinară a festivalului va întregi pe deplin gustul aparte al berilor.
 
În plus, în cadrul festivalului se vor găsi mai multe atracţii precum un târg de viniluri, un barber shop şi altele.
 
Biletele se găsesc la vânzare în reţeaua IaBilet şi online pe IaBilet.ro, la preţul de 17 lei pentru biletul de o zi şi 45 de lei pentru un abonament de trei zile.
Organizatorii pun la dispoziţia publicului şi o promoţie Early Bird, astfel încât până în data de 2 iunie, abonamentele vor avea preţul de 39 de lei.
 
Biletele pentru Bucharest Craft Beer Festival 2017 se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua IaBilet.ro (Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la staţia de metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman şi IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe), precum şi în zilele de festival, la intrare şi pe aplicaţiile de IOS şi Android IaBilet.
 

Share pe Facebook