KOOL WTF HIP

Scandalul Judas Priest continuă: Halford îi răspunde fostului chitarist al trupei, K.K. Downing

Trupa va concerta la Bucureşti în vara acestui an

Ieri, 27 februarie, fostul chitarist Judas Priest, K.K. Downing, a publicat un comunicat în care îşi exprima regretul că fostul său coleg, chitaristul Glenn Tipton, suferă de Parkinson. De asemenea, Downing s-a arătat şocat că nu a fost rechemat în trupă şi că, deşi are o părere foarte bună despre noul chitarist, Andy Sneap, a lăsat să se înţeleagă că nu e drept ca acesta să cânte riff-urile de chitară compuse de Tipton, de pe noul album, Firepower.

Replica vocalistului Judas Priest, Rob Halford, nu s-a lăsat aşteptată, aceste răspunzându-i lui Downing în cadrul unui interviu acordat în cadrul show-ului radio The Freaks With Kenny and Crash:

"Aş vrea să spun că una din marile calităţi Judas Priest este că nu ne spălăm niciodată rufele în public. Multe din cele declarate de el, pentru mine, sunt complet inutile, dacă nu chiar false. Am fost cu Glenn în studio când a înregistrat toate părţile de chitară şi pot spune c-a muncit din greu. Imaginaţi-vă ce înseamnă asta pentru cineva care are Parkinson de 10 ani. N-am văzut pe nimeni atât de curajos, fiecare piesa a fost o provocare pentru el, şi a muncit constant în fiecare zi. Şi toate astea doar pentru a arăta lumii poveşti fascinante de ce sunt în stare unii care trebuie să-şi ducă zilnic o boală precum Parkinson."

"Tot ce veţi auzi de la Glenn pe Firepower este magnificul Glenn Tipton", a concluzionat Halford.

Firepower este cel de al 18-lea album de studio Judas Priest, care va apărea pe 9 martie.

În cadrul noului turneu de promovare al viitorului album, Judas Priest va concerta la Bucureşti pe 22 iulie, iar biletele se găsesc aici.

Sursă: Loudwire

Share pe Facebook