KOOL WTF HIP

Un fost membru Marilyn Manson îl acuză de plagiat pe Kurt Cobain, "Arzi în iad, hoţ nenorocit"

Madonna Wayne Gacy a postat de curând două piese furate de Nirvana

Fostul membru Marilyn Manson, Madonna Wayne Gacy, care acum îşi spune Pogo, dar al cărui nume real este Stephen Gregory Bier Jr., l-a acuzat de curând pe Kurt Cobain de plagiat în două postări pe social media:

"Arzi în iad, hoţ nenorocit" a fost textul acestuia, postând piesa Godzilla a celor de la Blue Oyster Cult. Cea de a doua postare a fost piesa Eighties a britanicilor Killing Joke, însoţită de mesajul:"d-asta te-ai sinucis, pentru că eşti un hoţ nenorocit." Postările lui Gacy au fost ulterior şterse.

Asemănările dintre Smells Like Teen Spirit şi Godzilla, ca şi cele dintre Come As You Are şi Eighties sunt discutate de cel puţin 20 ani. Cobain însuşi a recunoscut că există similarităţi între marele hit Nirvana şi piesa Killing Joke.

O părere în acest sens vă puteţi face si singuri, ascultând piesele în cauză, mai jos:



Gacy a reuşit să enerveze foarte multă lume şi în iulie, când a adus critici lui Chester Bennington, Chris Cornell şi Kurt Cobain pentru că au ales să se sinucidă:

"Toate au preţul lor. Dacă nu faci faţă lumii rock, cu depresii, droguri şi ce o mai însemna asta, mai bine nu te apuci."

Madonna Wayne Gacy a fost membru al Marilyn Manson din 1989 până în 2007.

Sursă: NME

Share pe Facebook