KOOL WTF HIP

Vocalistul At The Drive In îl acuză public pe actorul Danny Masterson din That ’70s Show că i-a violat soţia

Biserica Scientologică e implicată în acest caz

Cedric Bixler-Zavala, vocalistul trupei At the Drive In, îl acuză public pe Danny Masterson, membru al bisericii scientologice şi actor în That ’70s Show şi The Ranch, că i-a violat soţia şi că, atât autorităţile, cât şi Biserica Scientologică au încercat să muşamalizeze cazul.

Danny Masterson se confruntă cu astfel de acuzaţii din partea a patru femei, iar cazurile se pare c-au început încă din anii 2000.

Vocalistul Bixler-Zavala a pornit o serie de acuzaţii la adresa acestuia pe contul său de Twitter, amintind că au fost hărţuiţi de către Biserica Scientologică.

Se pare că pe cel mai recent album al At The Drive In, In•ter a•li•a, piesa Incurably Innocent vorbeşte despre acest incident.

În piesă, versurile "Marching to the coffins on Franklin Avenue", fac referire la adresa unei biserici din Los Angeles unde obişnuiesc să vină celebrităţi.

In•ter a•li•a a apărut în luna mai şi este primul album al trupei, după o absenţă de 17 ani de pe piaţă a trupei.

Poliţia din Los Angeles a raportat că a primit o plângere privind agresiunile sexuale împotriva lui Masterson. La începutul acestei luni The Huffington Post a tras un semnal de alarmă privind faptul că în mod inexplicabil "cazul stagnează în pofida faptului că procurorul districtual din Los Angeles are dovezi convingătoare."

Masterson a negat toate acuzaţiile şi a declarat că tot ce i se întâmplă este de fapt un atac la adresa Bisericii Scientologice.

Sursă: NME

Share pe Facebook