KOOL WTF HIP

Lita Ford nu regretă că l-a acuzat de abuz pe Tony Iommi în cartea sa

"Brusc, mi-a tras una peste ochi"

Într-un recent interviu acordat Trunk Nation pentru SiriusXM, Lita Ford a declarat că nu are niciun regret în ceea ce priveşte dezvăluirile pe care le-a făcut în cartea sa, Living Like A Runaway: A Memoir, privind abuzurile la care a fost supusă de către chitaristul Black Sabbath, Tony Iommi, cu care aceasta a avut o relaţie tumultoasă în trecut.

"Nu-mi pare rău, pentru că m-a rănit atât de tare întocmai cum au fost răniţi cei care au citit despre asta. Eu sunt cea care a păţit-o, până la urmă."

Lita Ford a continuat:"Cred încă despre el că este un mare chitarist. Este idolul meu. Îi idolatrizez muzica. Treaba asta n-a dispărut."

Întrebată care a fost opinia lui Iommi, privind cele pe care Lita le-a scris în cartea sa cu aproximativ doi ani în urmă, aceasta a povestit care a fost reacţia chitaristului:

"I-am adus la cunoştinţă ce o să fie scris despre el în carte. Reacţia sa a fost: <<Eram toţi foarte drogaţi pe vremea aia.>>. Nu sunt vreo inocentă, şi eu mă drogam, dar nu în cantităţi industriale. El era întocmai ca Elvis Presley, era o nebunie, tone de droguri. Avea doctori şi oameni pe care îi suna să întrebe dacă e ok să-şi injecteze aia sau ailaltă. Nebunie totală. Sunt sigură că s-a lăsat acum. Nu mai e aceeaşi persoană."  

Conform Litei Ford, devenise autodistructivă în relaţia sa cu Iommi: "Simţeam nevoia să-mi fac rău. Am început să beau. Nu mă lăsa nici să beau, în timp ce cel consuma tone de droguri."

Diva rock a anilor 80 a mai adăugat că Iommi n-a forţat-o niciodată să ia droguri şi o ţinea adesea departe de alcool:

"A fost foarte bizar. Nu mă lăsa să consum alcool nici în avion, unde ni se servea un pahar de vin sau un Bloody Mary. L-am anunţat că o să-mi fac singură rău când nu va fi lângă mine. Şi mi-am făcut acest tatuaj cu dragonul pe umăr. A durut ceva. Voiam să-mi fac rău. Eram devastată de ce fel de persona este de fapt Tony. O să citească despre asta foarte mulţi fani şi or să fie la fel de şocaţi cum am fost eu."

Întrebată de asemenea, dacă s-a mulţumit cu explicaţia <<Eram toţi foarte drogaţi pe vremea aia>> şi care ar fi explicaţia violenţei lui Iommi, Lita a răspuns:"Nu cred că părinţii săi mai sunt în viaţă, dar cred că tatăl său a avut contribuţia sa la treaba asta. Drogurile, mai ales în anumite combinaţii te pot face foarte violent."

Violenţa fizică a lui Tony Iommi asupra ei a început când au zburat împreună cu avionul spre Anglia, unde aveau să se întâlnească cu mama lui.

"Brusc, mi-a tras una peste ochi."

Abuzurile fizice au culminat cu un episod care s-a întâmplat după cei doi s-au logodit: "După ce a tras pe nas câteva linii, s-a înfuriat şi m-a pocnit de mi-am pierdut cunosştinţa. Când mi-am revenit, l-am văzut cu un scaun deasupra capului. Era un scaun mare, greu, din piele cu care urma să-mi strivească faţa. M-am ferit în ultimul moment şi scaunul s-a făcut ţăndări de podea."

În cele din urmă, cei doi s-au despărţit.

"L-am iubit pe Tony. Era lumea mea, idolul meu, iubitul meu. Urma să ne căsătorim. Ne logodisem. N-am ştiut nimic atunci despre relaţii abuzive. Nu mai trecusem prin aşa ceva. I-am povestit mamei mele cum că am o prietenă pe care o bate iubitul ei, iar ea mi-a explicat că dacă a bătut-o odată, o să continue s-o facă. El mă bătuse mai mult decât odată. Trebuia să ies din relaţia asta. Mulţumesc lui Dumnezeu că n-am avut copii împreună. Am împachetat tot şi am plecat."

Cartea Living Like A Runaway: A Memoir a apărut în februarie 2016.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook