KOOL WTF HIP

Probleme în paradisul Slayer: Tom Araya spune că are de lămurit treburi cu Kerry King

"Mereu mă întreb dacă n-ar fi trebuit să fi făcut mai mult pentru el", a declarat Araya despre Jeff Hanneman

Există multe diferenţe între singurii membrii originali din Slayer. Unul pretinde că urâşte religia pentru că este prea teatrală, celălalt chiar o urăşte, unul are păr, celălalt e chel, unul o cam scaldă cu privire la ce se va întâmpla cu Slayer, celălalt spune că dacă trupa nu va mai exista, nu prea ştie ce să facă cu viaţa lui. Primul este vocalistul şi basistul, Tom Araya, al doilea este chitaristul Kerry King.

La scurt timp după ce a apărut cel mai recent album al trupei, Repentless, Araya avea să declare că trupa în acest moment este de fapt cam jumătate din Slayer. Într-un interviu pe care front-man-ul trupei l-a dat pentru Little Punk People, Araya a lăsat din nou lucrurile în coadă de peşte privind viitorul Slayer.

"Când m-am apucat de muzică, mi-am dorit foarte mult să fiu într-o trupă. Şi am întâlnit alţi ca mine şi am format o trupă şi am început să cântăm, să compunem piese. Următorul lucru a fost să înregistrăm un album. Şi am ţinut-o tot aşa.35 ani mai târziu mă găsesc într-un poziţie în care n-am crezut vreodată să ajung. Şi este un business. A fost ceva ce mi-a foarte plăcut să fac, dar cu timpul s-a transformat într-un business. Nu mai vorbim despre a face muzică acum, ci despre business-ul de a face muzica. Şi am dus treaba asta pe picioare şi îl aveam şi pe Jeff [Hanneman], care a murit acum câţiva ani. Nu ne-am raportat însă niciodată cu seriozitate la treaba asta ca la un business. Iar în acest moment eu şi Kerry [King] avem nişte divergenţe de opinii. Cât despre următorul album, am înregistrat câteva câteva piese. Dar vom vedea ce o să fie."

Când a fost întrebat dacă se gândeşte la Hanneman când cântă pe scenă, Araya a răspuns:

"Sigur că da. Mă uit în dreapta şi îl văd pe Gary [Holt] cântânt şi atunci mă gândesc la el. Mai ales când cântam piese pe care le-am compus împreună. Eu şi Jeff am colaborat foarte bine, am scris multe piese împreună. Iar cel mai recent disc al nostru [Repentless -2015] a fost un fel de colaborare între mine şi Kerry, şi nu prea. Asta e problema. Dar da, mă gândesc mult la Jeff. Mai ales când ne încheiem concertele cu Angel of Death, care este în memoria lui. Şi mă întreb adesea dacă n-ar fi trebuit să fi procedat altfel, mai ales în ultima perioadă din viaţa sa. Mereu mă întreb dacă n-ar fi trebuit să fi făcut mai mult pentru el. Asta simt. Simt c-ar fi trebuit să fac cumva să-l ajut."

                                                                                                                  Chitaristul Jeff Hanneman a murit pe 2 mai 2013 în urma unei ciroze într-un spital din California.

Sursă: MetalSucks
                                                                                                        

 

Share pe Facebook