KOOL WTF HIP

Un bărbat a murit la un "rave kinky festival" din Marea Britanie

"Locul perfect pentru a explora durerea şi plăcerea într-o atmosferă mistică unde vrăjitoarele se întâlnesc de secole."

Un bărbat de 50 ani a murit ieri în condiţii suspecte, iar o femeie de 40 ani a fost spitalizată după ce a fost găsită în stare de inconştienţă în cadrului unui festival care a avut loc pe 19 şi 20 august în Tunbridge Wells, Kent, Marea Britanie.

Flamefest este un festival rave care se află la a două ediţie şi care pe lângă DJ invitaţi, muzică live, printre distracţiile pe care le oferă publicului au şi un loc mai discret dedicat exclusiv adulţilor, exclusiv pentru cei pasionaţi de sado-masochism.

Chiar prezentarea de pe site-ul festivalului ne informează că intenţionează să strângă la un loc "cei mai pure elemente hedoniste pentru cei mai perverşi dintre raveri". "Scena noastră este în aer liber este retrasă, echipată cu toate cele necesare pentru fetişişti şi monitorizată de asistenţi prietenoşi. Este locul perfect pentru a explora durerea şi plăcerea într-o atmosferă mistică unde vrăjitoarele se întâlnesc de secole."

 
În această zonă a festivalului o ambulanţă a ajuns joi, 22 august, la 6.14 am şi a constatat decesul bărbatului de 50 ani. Femeia găsită în stare de inconştienţă a fost dusă de urgenţă la spitalul local şi se află sub supraveghere.
 
Poliţia aşteaptă rezultatele autopsiei.

Organizatorii au refuzat să comenteze incidentul. Săptămâna trecută însă, în urma unor plângeri din partea localnicilor, organizatoarea festivalului Helen Smedley declara pentru The Guardian că acestă "implică muzică, work-shop-uri şi integrarea omului în natură. Avem vizitatori din multe părţi ale lumii, chiar din Romania sau Australia. Asigurăm locuri oamenilor unde să facă sex, monitorizăm tot să fim siguri că toată lumea este în siguranţă, departe de ochii lumii. Oamenii ies din corturile lor să întâlnească oameni ca ei"

Sursă: NME

Share pe Facebook