KOOL WTF HIP

Cum a abandonat Lars Ulrich sportul alb şi cum a dus acest fapt la apariţia Metallica

A fost un tenismen mediocru şi asta l-a făcut să devină baterist la cea mai celebră trupă de metal

În cadrul unui interviu acordat acordat unui post de radio din Statele Unite, toboşarul Metallica a povestit cum a renunţat la tenis pentru a se apuca de muzică:
 
Am crescut în Danemarca într-o familie in care se juca tenis. Acolo am avut un rating suficient de mare pentru a fi unul din mai buni jucători din ţară, dar Danemarca e o ţară de doar 5 milioane de oameni.  

Când aveam 16 ani, m-am mutat cu familia in California. Când am ajuns aici, am avut de gând să joc la Corona del Mar High School, dar nu am fost fost suficient de bun pentru asta.

Nu am fost nici măcar în primii zece cei mai buni jucători de tenis de pe strada pe care locuiam. În paralel insă descopeream Iron Maiden, Saxon şi Motohead. Asta se întâmpla în 1981. Şi aşa m-am hotărât să mă apuc de tobe şi să formez o trupă
.”

Ulrich a dat apoi un anunţ la ziar şi aşa l-a cunoscut pe James Hetfield, ceea ce a dus la formarea uneia din cele mai mari trupe de metal din lume.

Metallica a lansat de curând al 10-lea album, Hardwired...To SelfDestruct şi se află in turneul de promovare al acestuia.

Share pe Facebook