KOOL WTF HIP

Cum un concert Guns N’Roses s-a transformat într-o cafteală generalizată

S-a întâmplat în St. Louise în 1991

Guns N’Roses are o istorie întreagă în ceea ce priveşte a face scandaluri pe scenă. Una chiar foarte lungă.

Unul din cele mai cunoscute s-a întâmplat pe 2 iulie 1991, când trupa cânta la Riverport în St. Louise.

Lucrurile au funcţionat corect pe întreg parcursul concertului, când, la cea de a cincisprezecea piesă din set-list-ul lui, Rocket Queen, a început balamucul.

Lui Axl Rose i s-a pus pata pe un individ din public care făcea poze şi a sesizat un bodyguard care s-a mişcat foarte greu în a rezolva problema. Motiv pentru care Axl, care nu este cu toţi boii acasă, a preferat să rezolve singur problema. Mai exact a sărit în public şi s-a luat la bătaie cu fotograful.

Când s-a suit înapoi pe scenă a mulţumit ironic bodyguardului care asigura securitatea scenei şi a plecat de pe scenă, nu înainte de a da cu microfonul de pământ. În semn de solidaritate cu Axl, chitaristul Slash a arătat publicului degetul din mijloc şi trupa s-a retras de pe scenă, ceea ce a adus de la sine o bătaie generalizată în public, în care mai mulţi fani ai trupei au fost răniţi.

Axl Rose a fost acuzat de incitare la violenţă, dar pentru că trupa a părăsit la scurt timp Statele Unite pentru un turneu european, nu a fost arestat. Era totuşi să fie un an mai târziu, dar judecătorul l-a găsit nevinovat.

Membrii Guns N’Roses au declarat mai târziu că i-a rugat pe bodyguarzi de patru ori să rezolve problema fotografilor din public şi au mai adăugat c-au fost şi loviţi cu sticle.

Când Guns N’Roses a lansat un an mai târziu dublul album Use Your Illusion, au pus un mesaj destul de ascund pe coperta acestuia pe care dacă il priveşti de aproape poţi vedea că scrie Fuck You, St. Louis!

Sursă: Ultimate Classic Rock

 

Share pe Facebook