KOOL WTF HIP

James Hetfield a vorbit despre problemele tehnice de la Grammy Awards când Metallica a cântat cu Lady Gaga

"N-am mai fost de mult atât de furios"

Pe 12 februarie Metallica trebuia să surprindă audienţa cu o performanţă live şoc împreună cu diva pop, Lady Gaga, când au cântat piesa Moth Into Flame.

Şi a făcut-o, dar într-un mod în care nu şi-a dorit. Microfonul său nu a funcţionat, ceea ce la pus pe Hetfield în situaţia de a cânta prima strofă şi refrenul în microfonul pe care îl folosea Lady Gaga. Şi asta nu a fost totul. Exact înainte de piesă, prezentatoarea Laverne Cox nici n-a pomenit numele trupei, introducând-o în scena doar pe diva pop. La sfârşitul piesei, vizibil nervos, Hetfield a aruncat chitara în braţele unui tehncian al trupei şi a lovit nervos stativul microfonului.


Întrebat de curând de New York Post, dacă nu crede că eroarea tehnică a făcut momentul Metallica-Lady Gaga şi mai interesant, liderul trupei a răspuns:

"M-am simţit jenat. N-am mai fost de mult atât de furios. Când ceva îmi scapă de sub control, încă mă enervez. Ştiu că mi se trage din experienţe ale trecutului, dar m-am simţit neajutorat. Sunt de acord, a fost o binecuvântare c-am împărţit acelaşi microfon cu Lady Gaga, poate chiar mai mult decât şi-a dorit. Dar asta a făcut ca acel moment să fie ceva mai mult decât o colaborare."

Întrebat mai de mult de publicaţia chiliană La Tercera, dacă se întrevede vreo altă colaborare cu Lady Gaga, Hetfield a declarat că nu este interesat să mai colaboreze nici cu ea, nici cu un alt artist pop.

Metallica a fost nominalizată la Grammy în acest an la secţiunea Best Rock Song pentru piesa Hardwired din noul lor album, "Hardwired... To Self-Destruct", dar a pierdut în faţa piesei Blackstar a lui David Bowie.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook