KOOL WTF HIP

Mongolii folk-metalişti Tengger Cavalerie cântă Motorhead

Trupeţii mongolezi au cântat piesa "Fight în LA" la Whisky A Go Go

Un omagiu frumos în onoarea lui Lemmy Kilmister a venit de la trupa mongoleză Tengger Cavalerie, când aceştia şi-au surprins audienţa cântând piesa Fight a lui Motorhead.

"A fost al doilea turneu nord-american al nostru", spune solistul trupei. "Am reuşit să trecem pe la barul Rainbow, unde işi făcea Lemmy veacul. I-am văzut statuia pe care patronii barului i-au pus-o acolo. A fost uimitor, e la fel de reală, cum era Lemmy, in cele mai mici detalii..palarie, cisme. Aşa ne-am decis să cântăm un Motorhead, în onoarea celui mai bad ass rocker din câţi au existat."

Deşi la prima vedere, muzica Tengger Cavalerie şi Motorhead par să vină din lumi total diferite, opinia vocalistui Ganganbaigal e că stilurile nu sunt chiar atât de paralele.

"Fight este de fapt o piesă despre nomazii războinici", spune acesta.

"Versurile sunt foarte asemanatoare cu cea a Tengger Cavalerie: Lupta, lupta, cucereşte de la est la vest" . Piesa sună ca şi cum Gingis Han cucereşte diferite naţiuni. Vibe-ul este foarte agresiv şi plin de spirit. Am schimbat riff-ul de bază mai pe stilul nostru, am adăugat vioara mongolă pe ritmul original, practic am adus piesa mai pe stilul nostru.", a mai adăugat acesta.

Share pe Facebook