KOOL WTF HIP

Opiniile chitaristului Slayer, Kerry King, despre Trump şi CNN

Acesta a mai vorbit despre incidentul din ianuarie când colegul său de trupă, Tom Araya, a postat pe contul oficial de Instagram al trupei o poză contra-făcută cu Slayer şi preşedintele ales al Americii, declanşând o isterie generală printre fani

Într-un recent interviu acordat publicaţiei Westword, Kerry King a vorbit pentru prima oară despre incidentul pe care trupa Slayer l-a avut cu fanii, atunci când colegul său de trupă, Tom Araya, a postat pe contul oficial de Instagram al trupei o poza contrafăcută cu membrii acesteia şi preşedintele Donald Trump, fix cu o zi înainte de ceremonia oficială de înscăunare a acestuia la Casa Albă.

"Postările din conturile noastre social-media ar trebui să fie agreate de toţi membrii trupei", a spus King. "Nu am postat nimic, niciodată. Iar când acest lucru s-a întâmplat, m-a lăsat rece. Nu am considerat c-ar fi vreo problemă pentru care eu să-mi fac grji. Personal, nu am niciun cont în social media, mai postez câteodată ce-mi trece prin cap pe conturile soţiei mele şi asta doar ca să ştie toată lumea că e ok să gândim diferit".

King a mai adăugat că nu a vorbit vreodată cu Araya despre incidentul de pe Instagram cu Trump. De atunci trupa a mai avut câteva concerte, dar nu a existat nicio tensiune între cei doi în acest sens.

Deşi King se declară independent din punct de vedere politic, Trump nu este tocmai în graţiile sale: "Niciodată nu m-am trezit dând drumul la televizor şi urmărind CNN cum o fac acum, doar ca să aflu ce idioţenii a mai spus Trump. Şi nu fac asta săptămânal, ci zilnic."

Tom Araya declara în aprilie unui postului de radio chilian, Futuro, că atunci când a postat poza contrafăcută cu Slayer şi Trump se aştepta ca lumea să înteleagă ca pe o glumă, nicidecum să declanşeze nevroze în rândul fanilor trupei:"nu s-a distrat nimeni, n-au avut suficient umor să râdă de reacţia lor. Am fost siderat de toată reacţia acestora. America a ajuns o naţiune de plângăcioşi".

În ceea ce priveşte opţiunile politice, Slayer pare să fie o trupă democrată. Paul Bostaph, toboşarul trupei, a declarat anul trecut despre Trump că este "cea mai mare glumă pe care a văzut-o în viaţa lui". De asemenea, chitaristul Gary Holt împărtăşeşte opinia lui King, spunând că acesta este un "mincinos în serie".

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook