KOOL WTF HIP

Rex Brown spune că Pantera a fost foarte aproape de o reunire

Fostul basist Pantera a declarat că Pantera a fost foarte aproape de o reunire în cei doisprezece ani de la moartea chitaristului "Dimebag" Darrell Abbott.

S-a întâmplat des în ultimii ani ca Phil Anselmo să apară pe scenă alături de trupa lui Zakk Wylde, Black Label Society, cântând piesa Pantera, I'm Broken.

Mai mult, în 23 mai 2004, alături de Anselmo şi proiectul său, Down, a venit şi Rex Brown, în timpul unui concert în Texas.

Despre o eventuală reunire Pantera, Brown a adăugat

"Vorbesc doar din punctul meu de vedere. Mi-ar plăcea foarte mult să cânt din nou piesele Pantera. Dacă ne-am strânge toţi într-o cameră, poate am compune şi ceva nou. Dar cu siguranţă va fi diferit. Ceva o să ne lipsească."

Rita Haney, iubita lui Dimebag, a încercat în 2011 să restabilească fără succes relaţiile între Vinnie Paul Abbott, fratele lui Dimebag, şi Anselmo. Vinnie l-a acuzat indirect pe Anselmo de faptul că Dimebag a fost împuşcat mortal pe scenă în Ohio, de un nebun din public în decembrie 2004.

În 2014, Vinnie Paul a declarat pentru publicaţia braziliană Wikimetal că "o eventuală reunire presupune să-i aducă pe toţi membrii trupei împreună, iar pe Dime nu-l putem aduce înapoi".

Într-o conferinţa de presă de anul trecut, Anselmo a adus lamuriri privind eventuala reuniune Pantera, cu Zack Wylde la chitară.

Zack este un chitarist a dracului de bun, doar că este diferit. Are un stil diferit. Tonalitatea in care cantă e diferita faţa de lui Dime” a declarat acesta.

În concluzie, puţin probabil să mai auzim vreodată de vreo reunire Pantera, ca să nu mai vorbim despre vreun nou album.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook