KOOL WTF HIP

Ritchie Blackmore ar mai cânta cu Deep Purple

Acesta a mai adăugat că nu are resentimente faţă de foştii lui colegi

Într-un recent interviu pentru The Guardian, fostul chitarist Deep Purple, Ritchie Blackmore spune că ar cânta cu Deep Purple, dacă ar fi invitat să o facă.

Acesta a mai adăugat că nu are resentimente faţă de foştii lui colegi, dar crede cel mai probabil nu se va întâmpla să revină alături de trupă pe aceeaşi scenă.

De asemenea, Blackmore a mai ţinut să sublinieze că nu are nici cel mai mic interes în a se distra:

"Nu încerc nici un tip de distracţie. Încerc din răsputeri să nu o fac. Nu mă încadreaz nicicum în ideea de distracţie."

"Mulţi muzicieni se apucă să cânte pentru că găsesc acest lucru distractiv. Eu mă raportez la muzică diferit şi foarte serios, în nici un caz distractiv. Nu sunt genul care să mai tragă o cântare şi să se distreze pe ideea asta. muzica e prea serioasă şi nu mă pot raporta la ea ca fiind distractivă. Este doar multă muncă şi răsplată, în nici un caz...amuzament. Distractiv e când cineva spune o glumă şi ceilalţi râd 10 secunde. Muzica e mult mai profundă de atât"

Întrebat de The Rock Brigade, dacă trupa ia în considerare întoarcerea lui Ritchie Blackmore, toboşarul Ian Paice a răspuns cu nu este cazul ca Deep Purple să-şi facă astfel de calcule.

Pe 7 aprilie trupa a lansat albumul InFinite. De asemenea, Deep Purple se află turneul lor de adio, The Long Goodbye, iar în cadrul acestuia au cântat pe 13 mai la RomExpo, Bucureşti.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook