KOOL WTF HIP

Scott Stapp, fostul vocalist Creed, susţine c-a fost vizitat de Scott Wieland, care a murit acum un an jumate

Mai uşor cu drogurile pe scări

Scott Weiland, fostul vocalist al trupelor Stone Temple Pilots, Art of Anarchy şi Velvet Revolver, a murit în decembrie 2015 în urma unei supradoze de droguri.

În 2016, Scott Stapp, ex.vocalistul Creed, l-a înlocuit pe Weiland în Art of Anarchy, alături de care a scos şi un album.

Întocmai ca şi Weiland, Stapp a avut probleme cu drogurile, terminând cu succes o terapie de dezintoxicare, urmată de o alta pentru bipolaritate.

Prin urmare, aşa stând lucrurile, avem tot dreptul să ne îndoim de declaraţia terifiantă a lui Stapp, când acesta a susţinut că Weiland i-a vorbit de pe lumea cealaltă şi l-a încurajat să se ţină departe de droguri.

"Eram la baie în autocarul de turneu cu Art of Anarchy. A fost un sentiment foarte ciudat. Mă priveam în oglindă şi mi s-a
părut că l-am auzit spunându-mi, Ai fi putut fi în locul meu, nu merge pe această cale. Pur şi simplu am avut acest moment
".

Greu de spus cum stau lucrurile în astfel de cazuri. Dar dacă asta îl ajută pe Stapp să stea departe de droguri, ar trebui să fie un lucru pozitiv. Oricum ar fi, mai uşor cu drogurile pe scări.

Sursă: MetalInjection

Share pe Facebook