KOOL WTF HIP

Scrisoarea "creepy" pe care Marilyn Manson a primit-o de la criminalul Charles Manson

Deşi nu s-a anunţat oficial vreo dată de lansare, cu toţii aşteptăm noul album Marilyn Manson, "Heaven Upside Down".

Când Brian Warner a decis să devină din jurnalist muzical, rock star, şi-a ales numele de Marilyn Manson inspirându-se din două figuri proeminente în cultura pop americană, prima fiind frumoasa Marilyn Monroe şi a doua, criminarul Charles Manson.

În 2012, Marilyn Manson a primit o scrisoare cel puţin înspăimântătorare, plină de non-sensuri, trimisă din închisoare de către însuşi Charles Manson.

Mai jos găsiţi un scan al acestei scrisori:

"Către Marilyn Manson

Mi-a luat multă vreme să ajung în momentul în care l-aş putea atinge pe M.Manson. Acum am o singură carte de jucat - poţi arunca o privire la mişcarea mea non-profit, ATWA şi la tine şi să îţi pui întrebări despre legătura strânsă dintre tine şi aer, copaci, apă. Sau poate ar fi mai bine să te întrebi ce a devenit numele Manson - muzica l-a transformat într-un Diavol Abraxas. Iar eu sunt SIGUR că vrei ceva ce eu am şi vrei să ştii şi cum am opţinut asta. E o balanţă inegală. Dincolo de bine şă rău, dincolo de ce e drept sau ce este greşit. Ceea ce tu nu faci este exact ce voi face eu - probabil ai crezut că ce cânţi o să-mi uşureze munca - n-am nevoie, aici nu e vorba de o nevoie sau vreo dorinţă. Fantomele vor dansa împreună, iar tu eşti în acelaşi mormânt cu mine, Sunstroker Corona-coronas-coronae – şi m-ai văzut de aici, cu toate care-mi apasă pe umeri. Două basculante de pământ, făcând aceeaşi treabă ca şi CMF 000007.

Charles Manson,

Post card, August 2012
"

ATWA este numele mişcării lui Charles Manson şi acronim pentru Air, Trees, Water, Animals sau All The Way Alive. În scrisoare, lui Marilyn Manson pare că i se cere să contribuie la cauză, în virtutea faptului că se foloseşte de numele Manson.

Noi n-am prea găsit vreo noimă în scrisoarea asta.

Charles Manson a fost condamnat pe viaţă pentru un şir de crime comise în 1969 în Los Angeles, inclusiv a actriţei Sharon Tate care era gravidă la acea vreme. În prezent este încarcerat într-o închisoare din California.

Deşi nu s-a anunţat oficial vreo dată de lansare, cu toţii aşteptăm noul album Marilyn Manson, Heaven Upside Down.

Share pe Facebook