KOOL WTF HIP

Vocalistul Sex Pistols, John Lydon, îl gratulează pe Trump, numindu-l "o pisică printre pescăruşi"

Acesta continuă să-l laude pe preşedintele SUA

Front-man-ul Sex Pistols şi Public Image Ltd., John Lydon, nu mai conteneşte cu laudele la adresa preşedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump.

Dacă la începutul săptămânii, invitat într-un show TV, acesta spunea despre că promotorul Brexit-ului, Nigel Farage este „fantastic“ şi îi lua apărarea lui Trump, acum vine cu noi gratulări la adresa preşedintelui SUA.

America are acum un nou preşedinte şi fie că vă place sau nu de el, acesta trebuie susţinut, altfel distrugem ţara. Trebuie să faccem lucrurile să funcţioneze“.

Lydon a continuat:

„Cred că este absolut magnific. Este precum o pisică între porumbei. Cumva a reuşit să implice politic pe toată lumea. De ani de zile încerc să fac lumea să se trezească şi să facă asta“.

Vocalistul a mai adăugat pentru Virgin Radio că este empatic cu Trump pentru că şi el a fost în trecut acuzat de rasism de către vocalistul Bloc Party, Kele Okereke:

"Este o acuzaţie extrem de greu de suportat. Şi înainte să arunci astfel de cuvinte, trebuie să te şi asiguri că e corect ce susţii. Stânga politică americană nu face altceva decât să arunce acuzaţii fără nicio dovadă. Eu vreau să fie probate şi de fapte concrete".

Sursă: NME

Share pe Facebook