KOOL WTF HIP

AUDIO: We Singing Colors revine cu noul single, "Before the storm"

De asemenea, trupa anunţă o cântare de Dragobete într-un club în Bucureşti

Nu prea ştii ce să faci de ”Sărbatoarea Iubirii la romani”, adică pe 24 Februarie? O idee ar fi să faci ce nu prea faci de obicei: să mergi într-un loc care arată altfel decât îl ştiai, în care nu mai e muzică de club, ci muzică live şi în care cânta trupe pe care de regulă le vezi îl locuri de hipsteri. Pe scurt, ieşi din bulă şi alege o experienţă nouă, că doar o data pe an este Dragobetele!
 
Dacă de Valentine's Day au ales să petreacă o seară memorabilă cu prietenii, fanii şi admiratorii muzicii lor, lansându-şi cel de-al doilea album, ”Lone Learner”, simpaticii artişti de la We Singing Colors au ales să îşi petreacă Dragobetele în restobarul Madame Pogany, din Floreasca, unde vor cânta, în premieră pentru public, noul lor material muzical în variantă acustică.

"De Valentines Day a părut că toţi cei care au venit la concertul nostru au lansat şi ei ceva în seara aia, odată cu noi. Oamenii se purtau de parcă se ştiau de o viaţă unii cu alţii, a fost o atmoseră frumoasă, cu multă energie şi zâmbete multe, cum e de obicei la concertele noastre”, povestesc artiştii.
 
We singing colors este o formaţie indie-pop-folk, născută din dorinţa de a scoate în evidenţă melodia din muzică în special prin voci, chitară şi ritm şi cu gândul de a cânta cât mai mult şi în locuri cât mai inedite, cum ar fi în taxi, în tren, pe cea mai veche cale ferată din România, într-o pădure şi chiar si dormitor în faţă a câtorva mii de oameni din Melbourne, într-un live pe o reţea de socializare.
 
În cei 6 ani de activitate, We singing colors au cântat însă şi pe scene mari, în cluburi şi festivaluri din tară, dar şi în Marea Britanie, Japonia şi India, Spania, Bulgaria, Moldova etc.  
În premieră, pe 24 februarie, noul album lor album, "Lone Learner", lansat pe 14 Februarie 2018, va fi cântat acustic, în faţa unui public nonconformist, care iubeşte inovaţia şi originalitatea, la  Madame Pogany în Floreasca, începând cu ora 22.  

Va fi o seară intimă, cu un setup ceva mai liniştit decât de obicei, în care vor predomina armoniile”, promit simpaticii artişti de la We Singing Colors.

Cel mai recent single este "Before the storm" poate fi ascultat mai jos:



Foto: Andrei Mataca Photography 

Share pe Facebook