KOOL WTF HIP

Documentarul Black Sabbath – The End Of The End va rula în câteva oraşe din Romania

Evenimentul va avea loc pe 28 septembrie, ora 20

Pe 28 septembrie, ora 20:00, nu rata concertul Black Sabbath, The End of The End în reţeua Happy Cinema: Bucureşti, Focşani şi Buzău.

The End of The End este cronica turneului final al trupei care a făurit sunetul genului Metal – Black Sabbath.

Pe 4 februarie 2017, formaţia a venit pe scena din Birmingham, oraşul unde a început totul, pentru a susţine concertul cu numarul 81 şi ultimul din turneul The End – coborând cortina peste o carieră care s-a desfăşurat de-a lungul a aproape o jumatate de secol.

Spectacolul a fost sold out şi a marcat punctul culminant al unui turneu care a adunat peste un milion de fani în arenele din lumea întreagă. Înca de la început, din 1968, au creat un sunet care avea să formeze baza Heavy Metal-ului şi care avea să influenteze trupe din întreaga lume – o influenţă care este inca simţită până în prezent.

The End of The End este povestea finalului, un concert încărcat de emoţii. Fanii sunt aduşi în inima acţiunii, cu trupa pe scenă, pe măsură ce aceasta performează hit-uri, de la Iron Man la Paranoid la War Pigs printre altele. Sabbath a profitat de de acestă ocazie şi a petrecut timp in studio, oferind o interpretare unică câtorva din melodiile lor preferate.

Acest film ofera fanilor o viziune intimă asupra relaţiilor dintre membrii trupei şi despre tachinarile dintre ei, cu amintiri individuale şi de grup de la Ozzy Osbourne, Tony Iommi şi Geezer Butler.

Trupa are fani din mai multe generaţii iar aceasta este o ocazie pentru aceştia să se întâlnească şi să îi vadă pe baieţii din Birmingham făcând ceea ce fac ei cel mai bine, la aproape 50 de ani de la înfiinţarea trupei. Acesta este ultimul cuvânt de la cea mai mare trupă de Heavy Metal din toate timpurile.

Biletele costă 35 de lei şi pot fi achiziţionate de la cinematograf sau online prin Cinemagia

Share pe Facebook