KOOL WTF HIP

Un grup de cercetători în genetică explică de ce Ozzy Osbourne este încă în viaţă după 40 ani de abuzuri sexuale, droguri şi alcool

Vocalistul Black Sabbath în anii 80 era supranumit de către membrii altor trupe cu care mai mergea în turnee, Medicine Man, pentru că avea mereu o valiză în care puteai găsi toate drogurile din lume.

Vocalist în Black Sabbath, Prince of fucking Darkness în cariera sa solo, compozitor şi chiar star TV, Ozzy Osbourne a reuşit mereu să ne surprindă că este încă în viaţă, după 40 ani de lupte cu dependeţele de droguri, alcool, mai nou cică una de sex, care era să-i distrugă căsnicia cu soţia şi impresarul său Sharon Osbourne.

Pentru cine nu ştie Ozzy consuma zilnic o sticlă de cognac Hennessy în loc de o masă copioasă, iar cocaina îi răsfaţa nările încă de dimineaţa, aşa cum majoritatea dintre noi îşi răsfaţă papilele gustative cu cafea. În anii 80 era supranumit de către membrii altor trupe cu care mai mergea în turnee, Medicine Man, pentru că avea mereu o valiză în care puteai găsi toate drogurile din lume.

În 2003, în urma unui accident cu ATV-ul, a stat 8 zile în comă şi s-a ales cu o vertebră fracturată, o bucată de plămân parţial distrusă şi clavicula ruptă.

În 19 martie 1982, chitaristul Randy Rhoads avea să moară într-un accident de avion, a cărui aripă s-a rupt în autocarul de turneu în care Ozzy dormea.

În acelaşi an, tot Ozzy avea să muşte pe scenă capul unui liliac. Potrivit statisticilor, un om moare din cauza rabiei luată de la lilieci la fiecare 9 minute. Bineînţeles, nu şi dacă te cheamă Ozzy Osbourne.

În 2010, în urma unor analize, s-a dovedit că din punct de vedere genetic, Ozzy este un miracol medical. Iată rezultatele: vocalistul Black Sabbath este de 6,13 ori mai rezistent decât o persoană normală la dependenţa de alcool, este de 2,6 ori mai predispus să aibă halucinaţii în urma consumului de cannabis şi de 1,31 ori mai vulnerabil în faţa dependeţei de cocaină.

Cercetătorii în genetică au venit şi cu plusul de informaţie conform căreia gena ADH4 a lui Ozzy, care este responsabilă cu descopunerea alcoolului este mult mai puternică. Probabil ca şi prietenul său, Lemmy Kilmister.

Mai mult, se pare că The Prince of fucking Darkness are două versiuni ale genei COMR (catecol-O-metiltransferază), o enzimă care deteriorează dopamina, epinefrina si norepinefrina. Cum se traduce această informaţie? Prin faptul că dincolo de predispoziţia sa pentru abuzuri de droguri şi alcool, beneficiază de conştiinţă de sine sporită, planifică uşor tot ce are de făcut şi este un bun organizator.

Suficiente motive să credem despre bătrânul Ozzy că este adevăratul Iron Man.


 
Sursă: Dangerous Minds

Share pe Facebook