KOOL WTF HIP

Dependenţa de sex era să-i distrugă lui Ozzy căsătoria de 35 ani cu Sharon

"Nu-mi imaginez viaţa fără Sharon. E sufletul meu pereche. O iubesc!", Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a vorbit despre dependenţa sa de sex la aproape un an de când a recunoscut public că suferă de această tulburare.

În august, anul trecut Ozzy îşi cerea public scuze femeilor cu care a avut relaţii sexuale în afara căsătoriei şi a recunoscut că urmează o terapie pentru dependenţă sexuală. De asemenea, The Prince Of Darkness a recunoscut că avea o relaţie mai apropiată cu hair-stilista sa, care era să încheie 33 ani de căsătorie cu soţia sa, Sharon.

"Venea la noi acasa. Nu-mi aduc aminte cum a început toată povestea, dar m-am gândit că dacă mă opresc o să dezvăluie totul presei. Prin urmare, cedând tentaţiei, practic mi-am pus capul în gura leului, prin urmare orice a urmat a fost greşit", a declarat de curând vocalistul Black Sabbath pentru Hello! Magazine.

Sharon Osbourne a continuat: "Ştiam că flirtează cu Ozzy, râdea mereu la ce spunea el. Dar, ca să fiu sinceră, nu m-am gândit vreodată că Ozzy va merge mai departe. Era doar o bătrânică rock."

Odată ce infidelitatea a ieşit la lumină, Ozzy a recunoscut că a fost speriat de moarte: "Este de departe cea mai grea dependenţă cu care am gestionat. Băutura şi drogurile m-au afectat dor pe mine, dependenţa de sex însă a afectat pe toată lumea. M-a făcut să realizez ce idiot am fost."

"Am stat şi m-am gândit la ce dracu am făcut. Nu-mi imaginez viaţa fără Sharon. E sufletul meu pereche. O iubesc. Vă spun sincer, n-am iubit niciodată pe nimeni cum îmi iubesc soţia", a continuat acesta.

În prezent Ozzy îşi continuă terapia pentru dependeţa de sex: "Dacă mă opresc, micul monstru iese la lumină şi asta mă sperie. Nu-mi place partea asta din mine. O urăsc. Sunt sătul de toate dependeţele mele, doar doar de cea sexuală: dorguri, alcool, colecţia de timbre, orice de acest gen. N-mi este deloc uşor. E ca şi cum aş fi într-o cofetărie şi sunt la dietă. Şi când sunt în turneu, îmi urmez terapia pe Skype".

Ozzy şi Sharon şi-ar reînoit jurămintele pe 14 mai, sărbătorind totodată 35 ani de căsătorie, dată care a coincis cu Ziua Mamei în America. Cei doi au spus "Da" pentru prima oară pe 4 iulie, 1982.

Sharon este în continuare managerului lui Ozzy. Acesta şi-a încheiat în februarie ultimul turneu cu Black Sabbath şi se pregăteşte de un altul că trupa sa.
 

Share pe Facebook