KOOL WTF HIP

Ozzy şi Sharon Osbourne şi-au reînoit juramintele după ce un an au fost despărţiţi

Cei doi s-au căsătorit prima oară în 4 iulie, 1982.

Conform E! News, Ozzy şi Sharon Osbourne şi-au reînoit jurămintele căsniciei lor de 35 de ani pe 14 mai, fix de Ziua Mamei în America.

Ceremonia a avut loc la The Wynn în Las Vegas, iar Sharon a scris pe contul ei de facebook: "The best Mother's Day ever."


Sharon anunţase încă din decembrie anul trecut acest că acest moment va veni: "Ozzy mi-a cerut să reînoim jurămintele, Sunt foarte fericită şi, ca să fiu cinstită, este tot ce-mi doresc pentru Craciun în acest an."

Cei doi s-au căsătorit prima oară în 4 iulie, 1982.

Cuplu s-a separat în luna mai 2016, când s-a aflat că Ozzy avea o aventuri cu hair-stilista lui. Aceasta a susţinut că a fost o reală poveste de iubire, dar s-a dovedit că a fost doar una din cele câteva infidelităţi ale lui Ozzy din ultimii ani.

Sharon a declarat la acea vreme: "Am supravieţuit tuturor problemelor: alcoolul, drogurile şi acum...femeile. Când ai mai multe aventuri, una din ele o să vrea mai mult. Aşa vor să te prindă".

Câteva luni mai târziu, Ozzy şi-a cerut scuze public femeilor cu care a întreţinut relaţii sexuale în afara căsătoriei şi a urmat o terapie pentru a scăpa de dependenţa de sex.

"E complicat când suntem amandoi doi oameni de succes, fiecare cu treaba lui. Avem şi soi suişurile şi coborâşurile noastre" a spus Sharon pentru The Sun.

Ozzy a încheiat în februarie lungul turneu cu Black Sabbath şi acum se pregăteşte de un nou turneu cu trupa sa.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook