KOOL WTF HIP

Fostul vocalist Pantera, Phil Anselmo, anunţă noul său proiect En Minor, cu influenţe The Cure şi Sisters Of Mercy

Cel mai probabil discul va apărea în martie 2018

În cadrul unui interviu pe care Phil Anselmo la acordat de curând pentru Jimmy Cabbs's "5150, acesta a declarat că anul viitor o să lanseze un nou proiect muzical, En Minor, care are ca principală sursă de inspiraţie trupe precum Sisters of Mercy, The Cure sau Nick Cave & The Bad Seeds.

"Am terminat de înregistrat acest album în urmă cu aproximativ doi an, ca orice alt album. Trupa se va numi En Minor. Şi o să fie ca un tribut adus întunecaţilor ani 80 ai Sisters of Mercy, ai albumulor The Cure , Seventeen Seconds şi Faith. O să sune şi ca primele discuri U2, Bad Seeds sau The Birthday Party, ceva David Bowie. Am luat căte ceva de la toate acestea şi o să venim cu rezultatul", a povestit Anselmo.

"Am alte materiale de lansat înainte de En Minor, cum ar fi noul EP Scour, care o să apară în acest an. Apoi urmează încă un album cu Illegals, care va cu totul diferit faţă de primul. Şi apoi avem En Minor, care cel mai probabil o să apară anul viitor în martie", ne-a înştiinţat fostul vocalist Pantera.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook