KOOL WTF HIP

Holograma vocalistului Ronnie James Dio va cânta a doua oară

Aceasta a apărut prima oară anul trecut la festivalul Waken în Germania

Holograma regretatului Ronnie James Dio va apărea pentru a doua oară pe 2 februarie la festivalul Pollstar Awards care ca avea loc pe 2 februarie în California.

Creată de Eyelussion, holograma va cânta live alături de trupa Dio Disciples ca un omagiul adus vocalistui de către cea care i-a fost soţie şi manager, Wendy Dio.

Dio Disciples este formată din foştii membrii ai trupei lui Dio, Simon Wright la tobe, Craig Goldy la chitară, Scott Warren la clape, basistul Bjorn Englen. Proiectului li se mai alătură şi vocaliştii Tim Ripper “Owens” [Judas Priest, Iced Earth, Yngwie Malmsteen], Oni Logan [Lynch Mob] şi Joe Retta [Sweet, Heaven & Earth].

Premiile Pollstar onorează cele mai bune concerte din întreaga lume şi va avea loc între 31 ianuarie şi 2 februarie.

Reprezentatul Eyelussion, Jeff Pezzuti, intenţionează să facă un turneu întreg cu holograma lui Dio şi trupa acestuia în decursul acestui an:

"La Waken am folosit imagini din 1988, din perioada discului Dream Evil.  În viitorul turneu intenţionăm ca holograma lui Dio să fie construită din imagini mai recente, pentru a putea cânta piese mai noi."

Ronnie James Dio a fost unul din cei mai mari vocalist heavy metal. Acesta a cântat alături de Elf, Rainbow, Black Sabbath, Dio şi Heaven & Hell.

În 2010 acesta a decedat în urma unui cancer la stomac la vârsta de 67 ani.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook