KOOL WTF HIP

Un crocodil preistoric a fost denumit după liderul Motörhead, Lemmy Kilmister

Află care sunt asemănările dintre Lemmy şi reptila preistorică

După ce s-a încercat fără succes denumirea unui nou metal în tabelul periodic numit după Lemmy Kilmister, acum o echipă de oameni de ştiinţă au numit un crocodil preistoric, Lemmysuchus, după numele liderul Motörhead.

Întrebarea firească este ce-o face pe această fiară să fie demnă de numele icon-ului rock-n-roll: în primul rând şi crocodilul şi Lemmy au avut aluniţe pe faţă, iar în al doilea rând se pare că agresivitatea reptilei preistorice, întocmai ca muzica Motörhead.

"Cu un craniu lung de un metru şi o lungime totată de 5,8 metri, acesta a fost unul dintre cei mai mari prădători de coastă din timpul său", declară Michela Johnson, paleontolog la Universitatea din Edinburgh.

Lemmy nu este singurul muzician după care diverse creaturi ale lumi au fost numite. Personalitatea lui Dave Mustaine a dat numele unui păjanjen, o broască a fost botezată după Ozzy Osbourne, după Henry Rollins şi Alex Webster de la Cannibal Corpes au fost numite nişte fosile ale unor viermi preistoricii, iar după eternul nefericit de la Radiohead, Thom Yorke, a fost botezată o specie de furnici.

Sursă: MetalSucks
 

Share pe Facebook