""/>
KOOL WTF HIP

Un membru al trupei LCD Soundsystem a devenit femeie

"Am respins mereu ce este bărbătesc în mine, faptul că împart toaleta cu bărbaţii, sau că cineva mi se adresează cu "

Gavin Russom, membru al trupei americane LCD Soundsystem tocmai a devenit ...femeie.

Russom, care mai cântă şi în proiectele muzicale Black Leotard Front, Black Meteoric Star şi The Crystal Ark, a acordat un interviu publicaţiei Grindr.

"Am peste 50 ani. Atât acum, cât şi în trecutul meu au fost momente în care am încercat să spun, Hey, cred că sunt transexual. Asta mi e întâmpla chiar înainte ca acest cuvânt să existe."

Aceasta a ţinut să precizeze că mereu a simţit că "aparţine genului feminin" şi că n-ar mai putea să pornească în vreun turneu cu trupa să, nevorbind despre această tranziţie prin care tocmai a trecut.

"Am respins mereu ce este bărbătesc în mine, faptul că împart toaleta cu bărbaţii, sau că cineva mi se adresează cu <domnule>", explică Russom.

De asemenea, aceasta a declarat că membrii trupei îi sunt alături şi că asta nu poate fi decât un progres pentru chimia dintre ei.

"Am vorbit mereu despre drepturile femeilor şi transexualilor, dar când acestă transformare a avut loc la mine, a fost unul din cele mai şocante lucruri. Trebuie să am grijă de foarte multe aspecte din jurul meu. Este mereu o provocare în a lupta cu ideile preconcepute ale societăţii pe care transexualii trebuie să le suporte", a mai adăugat Russom.

LCD Soundsystem a anunţat recent că în septembrie vor lansa un nou album numit American Dream.

Sursă: NME
 

Share pe Facebook