KOOL WTF HIP

Gâlceava Judas Priest continuă: K.K. Downing îi răspunde lui Rob Halford

Trupa va cânta la Bucureşti

Legendarul vocalist Judas Priest, Rob Halford, pare a fi destul de ofuscat de faptul că fostul chitarist Judas Priest, K.K. Downing, a început să-şi dea public cu părerea despre problemele apărute în trupă, privind starea de sănătate a chitaristului Glenn Tipton, care suferă de Parkinson de 10 ani şi care pentru anunţatul turneu de promovare al noului album, Firepower, a fost înlocuit de chitaristul şi producătorul Andy Sneap.

K.K Downing s-a declarat şocat că n-a fost chemat să fie parte din actualul turneu şi a insinuat că motivul pentru care n-a fost invitat ar fi fost de ordin financiar.

Motiv pentru care ieri, 28 februarie, Halford i-a răspuns lui Downing:

"Aş vrea să spun că una din marile calităţi Judas Priest este că nu ne spălăm niciodată rufele în public. Multe din cele declarate de el, pentru mine, sunt complet inutile, dacă nu chiar false. Am fost cu Glenn în studio când a înregistrat toate părţile de chitară şi pot spune c-a muncit din greu. Imaginaţi-vă ce înseamnă asta pentru cineva care are Parkinson de 10 ani. N-am văzut pe nimeni atât de curajos, fiecare piesa a fost o provocare pentru el, şi a muncit constant în fiecare zi. Şi toate astea doar pentru a arăta lumii poveşti fascinante de ce sunt în stare unii care trebuie să-şi ducă zilnic o boală precum Parkinson."

K.K. Downing a insistat să revină cu detalii pe contul său de Facebook, în care să lămurească faptul că ceea ce a spus despre noul chitarist, Andy Sneap, este întocmai şi nu are înţelesuri ascunse:



"Aş vrea să clarific că ceea ce am declarat despre Andy Sneap nu înseamnă mai mult decât aş fi spus despre alţi producători sau chitarişti, care au contribuit mai mult decât era de aşteptat la albumele noastre anterioare. De pildă, Chris Tsangarides (R.I.P) sau Roy Z au fost de asemenea, nu numai producători, dar au contribuit la piese cu multe idei, riff-uri, versuri etc.

Prin urmare, albume precum Painkiller sau Angel of Retribution n-ar fi sunat la fel fără ei. Chiar şi George Martin cred c-a fost mult mai mult decât un simplu producer pentru The Beatles. Un muzician de studio din afara trupei, precum talentaţii producătorii menţionaţi anterior, aduc cu adevărat mari beneficii.

K.K.
"

Downing s-a retrat din Judas Priest în aprilie 2011. A fost înlocuit de Richie Faulkner, care în trecut a fost chitaristul trupei lui Lauren Harris, fiica basistului Iron Maiden, Steve Harris.

În cadrul noului turneu de promovare al viitorului album, Judas Priest va concerta la Bucureşti pe 22 iulie, iar biletele se găsesc aici.

Share pe Facebook