KOOL WTF HIP

Cum a fost Axl Rose arestat în urmă cu 25 ani

"Am dat autografe angajaţilor poliţiei şi am vorbit despre rock ‘n’ roll."

De braţul lung al legii nu poţi să scapi într-o ţară normală nici dacă te numeşti Axl Rose.

Pe 13 iulie 1992, liderul Guns N’ Roses a fost arestat imediat cum avionul în care se afla a aterizat pe aeroportul John F. Kennedy din New York, după ce, cu un an în urmă, a reuşit "performanţa" să işte o cafteală generală când trupa a părăsit scena în timpul unui show din Riverport Amphitheater din St. Louise, după ce Axl a sărit în public să bată un fotograf.

Se pare că Axl plănuia să se predea autorităţilor după o vacanţă în afara Statelor Unite, dar autorităţile n-au mai avut răbdare şi l-au săltat imediat după revenirea pe continentul american.

După ce a promit procurorului că într-o lună de zile se va prezenta singur la proces în St. Louise, vocalistul Guns N’ Roses a sărit într-o limunzină a MTV unde a dat detalii reporterului Kurt Loder despre cele 10 ore petrecute pe în arestul poliţiei.

"Am dat autografe angajaţilor poliţiei şi am vorbit despre rock ‘n’ roll. Ce vreau să spun e că poliţiştii din New York sunt cei mai tari. Am stat la vorbe cu ei şi mi-au povestit cum a fost la Woodstook."

Un an mai târziu cazul a fost clasat, iar judecătorul l-a găsit pe Axl vinovat de daune materiale şi agresiune şi a fost amendat cu 50.000 $.

Când judecătorul a dat sentinţa, Axl nu era prezent.

Sursă: Ultimate Classic Rock

Share pe Facebook